Безплатно изграждане Профил на купувача - SOP.bg

РЕГИСТРАЦИЯ В СИСТЕМАТА Е САМО

ЗА ВЪЗЛОЖИТЕЛИ ПО СМИСЪЛА НА ЗОП !!!

 

Регистрирайте се безплатно сега като Възложител в системата за обществени поръчки. Регистрацията създава Профил на купувача, отговарящ на всички изисквания на Закона за обществени поръчки (ЗОП) и ви позволява да го управлявате самостоятелно с потребителко име и парола.

Регистрацията преминава през 4 стъпки и отнема по-малко от 3 минути:

  • Стъпка 1 - Попълнете всички полета на формата за регистрация и изберете подходящия абонаментен план и се съгласете с "Условията за ползване"
  • Стъпка 2 - Ще получите писмо на електронната си поща за проверка на валидността и. За да продължите регистрацията е необходимо да натиснете върху линка в писмото.
  • Стъпка 3 - В рамките на 24 часа или следващия работен ден ще получите обаждане или писмо от нас за потвърждение на данните по регистрацията Ви.
  • Стъпка 4 - Веднага след като потвърдите данните си ще получите писмо, с което Ви уведомяваме, че "Профила на купувача" е активиран и имате административен достъп до системата за обществени поръчки и профила на купувача.

Важно !!! - Преминаването на по-висок абонаментен план е безплатно, като доплащане се извършва само за остатъка от периода на месечна база.


Не се чете? Смени текста.
Anti Spam Image