ДГ Щурче - град Плевен

Контактна информация

Населено място: Плевен
Адрес: /5800/ гр. Плевен, ул. Стоян Заимов 2
Телефон/факс: 0879597601
Интернет сайт: www.dgshturche-pleven.com
E-mail адрес: [javascript protected email address]